Ευκολη εγκατάσταση Windows απο usb stick

Πολλοί απο εσάς που έχετε netbooks η laptops χωρίς cd rom drive θα αναρωτιέστε πώς θα μπορέσετε να εγκαταστήσετε τα windows αν τύχει η κακιά στιγμή και πρέπει να ξαναεγκαταστήσετε τα windows απο την αρχή;

Το milkman.gr σας βρήκε την λύση αδέρφια.

Υπάρχει ένα προγραμματάκι που λέγεται wintoflash είναι εντελώς δωρεάν και σας επιτρέπει να κάνετε εγκατάσταση λειτουργικού windows xp,windows vista ,windows 7 απο Usb memory stick.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι να έχετε ένα cd η dvd απο το λειτουργικό windows που θέλετε να εγκαταστήσετε στο netbook-laptop σας και ένα usb stick που να μπορεί να χωρέσει τα περιεχόμενα του cd-dvd που έχετε.

Αφού βάλετε το dvd-cd στο drive του υπολογιστή σας  και τοποθετήσετε το usb που θέλετε να περάσετε το λειτουργικό στο netbook σας τρεχετε το προγραμματάκι που λεγεται wintoflash που μπορείτε να το κατεβάσετε απο εδώ http://wintoflash.com/download/en/ και επιλέγετε σαν source το dvd drive που έχετε εισάγει το cd των windows και σαν destination το USB stick που θέλετε να κάνει εγκατάσταση του cd των windows.

ΠΡΟΣΟΧΗ. ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ USB ΘΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΙΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ.

Αφου ολοκληρωθεί με επιτυχία η αντιγραφή των αρχείων απο το cd στο usb ,περνετε το usb stick σας και το εισάγετε σε μια θύρα USB στο netbook σας.

Μετά μπαίνετε στο bios του netbook και επιλέγετε σαν First boot device το Usb και κάνετε save changes και ξεκινάει η εγκατάσταση των windows.